X
header one

Αφήστε τον ήχο να ρέει φυσικά.

Από τα μικρότερα ακουστικά βαρηκοΐας στον κόσμο, τα νέα Silk™ εφαρμόζουν αόρατα στο αυτί για πλήρη διακριτικότητα. Εξαιρετικά μαλακά και  άνετα, εφαρμόζουν αμέσως χωρίς να χρειάζεται ειδικά προσαρμοσμένο καπάκι. Και παρά το εκπληκτικό τους μέγεθος, τα Silk προσφέρουν μια εξαιρετική εμπειρία ακρόασης που είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι μειώνει την προσπάθεια ακρόασης.

primax-situation-18_family-bikes_1800x650px

Απόλυτη διακριτικότητα

Καμία αναμονή – απλά μπείτε στο κατάστημα, δοκιμάστε τα και, από τη στιγμή που έχουν ρυθμιστεί, πάρτε τα μαζί σας. Σε αντίθεση με τα συνήθη ακουστικά βαρηκοΐας που εφαρμόζονται στον ακουστικό πόρο, δεν χρειάζεται να περιμένετε για τα κατασκευαστούν εξατομικευμένα Silk. Χάρη στα βύσματα σιλικόνης, ο Επαγγελματίας Υγείας που εξειδικεύεται σε προβλήματα ακοής – ακοοπροθετιστής μπορεί να τα εφαρμόσει και να τα προσαρμόσει στις προσωπικές σας προτιμήσεις επί τόπου. Και μπορείτε να εισέλθετε στον ήχο της ξεκούραστης ακρόασης.

Τα νέα ακουστικά βαρηκοΐας Silk είναι εξοπλισμένα πλήρως με προηγμένες λειτουργίες που προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα ήχου. Η επαναστατική αμφιωτική κατευθυντικότητα OneMic ενισχύει τη φυσική συγκέντρωση του αυτιού σε συγκεκριμένους ήχους που έρχονται από μπροστά ενώ αποκλείει ενοχλητικούς θορύβους που έρχονται από πίσω. Και χάρη στην ασύρματη συνδεσιμότητά του, μπορείτε να έχετε συνεχή ροή ήχου απευθείας στα αυτιά σας και να απολαμβάνετε την άνεση μιας μεγάλης ποικιλίας εξαρτημάτων όπως τα τηλεχειριστήρια.

Silk-primax_closeup_950x700px
Πλήρης άνεση εφαρμογής. Εξαιρετικά μικρά και εξαιρετικά μαλακά, τα βύσματα είναι κατασκευασμένα από εύκαμπτη σιλικόνη που εξασφαλίζει άνετη εφαρμογή σε κάθε αυτί. Δεν θα τα αισθάνεστε και κανείς δεν θα τα βλέπει.

Απολαύστε τον πραγματικό ήχο της ζωής.

Είτε πρόκειται για ένα γραφείο ανοιχτού τύπου, ένα μαγαζί γεμάτο κόσμο ή ένα πολυσύχναστο εστιατόριο, οπουδήποτε υπάρχει υψηλό επίπεδο θορύβου περιβάλλοντος, η διεξαγωγή μιας συζήτησης απαιτεί συγκέντρωση και προσπάθεια. Η καταβολή υπερβολικής προσπάθειας για να ακούσει κανείς τις ομιλίες σε τέτοιες καταστάσεις είναι κουραστική. Αυτή είναι μια πραγματικότητα που είναι γνώριμη ακόμη και στα άτομα με φυσιολογική ακοή.

Το Silk αντιμετωπίζει αυτές τις προκλήσεις. Η προηγμένη λειτουργία SpeechMaster ελέγχει διαρκώς αυτό που ακούτε. Επικεντρώνεται αυτόματα στον συνομιλητή σας ενώ μειώνει ταυτόχρονα τις ανεπιθύμητες φωνές και τον θόρυβο του περιβάλλοντος. Ακούτε πολύ καθαρά αυτό που θέλετε να ακούσετε. Ως αποτέλεσμα, η ακρόαση με το Silk μπορεί να είναι ακόμη πιο ξεκούραστη από ότι η φυσιολογική ακρόαση. Όλη την ημέρα. Σε κάθε κατάσταση.

Ρωτήστε σήμερα τον Επαγγελματία Υγείας που εξειδικεύεται σε προβλήματα ακοής – ακοοπροθετιστή σας για το τι μπορεί να σας προσφέρουν τα Silk.

Silk-primax_on-table_950x700px
Silk-primax_pair_950px
 Χρωματικός διαχωρισμός

Μπλε για το αριστερό αυτί, κόκκινο για το δεξί. Σας βοηθά να τα εφαρμόσετε στο σωστό αυτί, από την πρώτη φορά.

Silk-primax_sideview_left_950px
 Ένα κλικ και είστε έτοιμοι.

Τα βύσματα σιλικόνης απλώς τοποθετούνται στα ακουστικά βαρηκοΐας Silk και εφαρμόζουν με ασφάλεια στο αυτί.

Τα Silk με μια ματιά

Loading...

Αξεσουάρ για ακουστικά βαρηκοΐας

Εξατομικεύστε την ακουστική σας εμπειρία με βάση τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

Πηγαίνετε τα παιδιά το πρωί στο σχολείο, συναντάτε φίλους στο μεσημεριανό διάλειμμα για γεύμα, παρακολουθείτε τηλεόραση το βράδυ: Κάθε μέρα είναι γεμάτη από διαφορετικές ακουστικές καταστάσεις και συζητήσεις. Δεν θα ήταν τέλειο να μπορούσατε να κατευθύνετε τον ήχο απευθείας στα αυτιά σας, ρυθμίζοντας διακριτικά τα ακουστικά βαρηκοΐας σας.

Συνεχής ροή ήχου

To easyTek: Τεχνολογία που είναι εύκολη στη χρήση.

Η μετατροπή των ασύρματων ακουστικών βαρηκοΐας σε υψηλής ποιότητας, στερεοφωνικά ακουστικά είναι εύκολη. Το έξυπνο κουμπί πολλαπλών λειτουργιών σάς επιτρέπει να ανοίγετε και να κλείνετε εύκολα το easyTek, να απαντάτε σε τηλεφωνήματα, να αλλάζετε τα ακουστικά προγράμματα ή να αλλάζετε πηγές ήχου όπως συστήματα αναπαραγωγής ήχου, τηλεοράσεις και άλλα, με ένα μόνο κουμπί. Οι απλοί στη χρήση διακόπτες της έντασης σας επιτρέπουν να αλλάζετε γρήγορα την ένταση των ακουστικών βαρηκοΐας σας. Και τα ευανάγνωστα φώτα LED σας δίνουν σημαντικές πληροφορίες, όπως το πότε είναι η ώρα να φορτίσετε ξανά τη μπαταρία.

easyTek_connectivity_950x950px
To easyTek σάς επιτρέπει να συνδέετε τα ακουστικά βαρηκοΐας σας με το iPhone, το iPad, τις συσκευές Android και με κάθε τηλέφωνο που διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης μέσω Bluetooth.
primax-situation-12_man-easytek_950x950px

Αξεσουάρ για το easyTek

Τα παρακάτω αξεσουάρ είναι χρήσιμα συμπληρώματα για το easyTek

TV-transmitter_front_768x400px

Η σύνδεσή σας με το easyTek: TV Transmitter.

Το TV Transmitter* συνδέει τις τηλεοράσεις που δεν έχουν λειτουργία Bluetooth στο easyTek. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να κατευθύνετε ασύρματα τον ήχο απευθείας στα ακουστικά βαρηκοΐας σας και να απολαύσετε πλήρως την αγαπημένη σας ταινία.

 

VoiceLink_768x384px

Συνοδευτικό μικρόφωνο: VoiceLink.

Το VoiceLinkTM συνδέεται ασύρματα με το easyTek. Όταν δοθεί το μικρόφωνο στον ομιλητή, κατευθύνεται απευθείας η φωνή του στα ακουστικά βαρηκοΐας σας – πράγμα ιδιαίτερα χρήσιμο σε καταστάσεις όπου είναι δύσκολη η ακρόαση, όπως οι συναντήσεις.

Εφαρμογή easyTek: Περισσότερη διακριτικότητα, περισσότερη άνεση, περισσότερες επιλογές.

Η εφαρμογή easyTekTM προσφέρει ακόμα περισσότερη λειτουργικότητα στο easyTek, ενώ προσθέτει το στοιχείο της διακριτικότητας.

Η εφαρμογή easyTek, ξεπερνώντας ακόμη και το easyTek στις λειτουργίες του, σας επιτρέπει να βλέπετε την κατάσταση των ακουστικών βαρηκοΐας σας στην οθόνη του έξυπνου τηλεφώνου σας, να κατευθύνετε προς εσάς ήχους από πηγές ήχου ή να το χρησιμοποιείτε ως τηλεχειριστήριο. Και επειδή μπορείτε να κάνετε όλες τις ρυθμίσεις με το έξυπνο τηλέφωνό σας, η αλλαγή των ρυθμίσεων των ακουστικών βαρηκοΐας σας φαίνεται απλά σαν να ελέγχετε τα μηνύματά σας.

easyTek_easyTek-App_icon_950x700px

Download easyTek App

easyTek_app-icon_frame-round_300x300px

Apple-App-Store-Badge_en_300px

google-play-badge_en_300px

Τηλεχειρισμός

easyPocket_768x400px

Τηλεχειρισμός: easyPocket.

Το κομψό easyPocketTM με τα μεγάλα, πρακτικά κουμπιά του και την ευανάγνωστη οθόνη του κάνει ευκολότερο από ποτέ τον χειρισμό των λειτουργιών των ακουστικών βαρηκοΐας σας.

miniPocket_keyring_768x400px

Διακριτική ρύθμιση: miniPocket

Η ιδανική λύση για όποιον θέλει διακριτικό, άνετο έλεγχο των ακουστικών βαρηκοΐας χωρίς την ανάγκη για ένα μεγάλο τηλεχειριστήριο ή έξυπνο τηλέφωνο. Αξιόπιστο και εύκολο στη χρήση, το miniPocket είναι αρκετά μικρό για να τοποθετηθεί σε ένα μπρελόκ, αλλά και αρκετά ισχυρό ώστε να ελέγχει όλες τις βασικές λειτουργίες.

Εφαρμογή TouchControl: Πλήρης διακριτική ευχέρεια στην παλάμη του χεριού σας.

Μετατρέψτε το έξυπνο τηλέφωνό σας σε διακριτικό τηλεχειριστήριο για τα ακουστικά βαρηκοΐας σας: η εφαρμογή touchControl AppTM  σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε ένα υψηλό επίπεδο άνεσης κατά το χειρισμό στις άκρες των δακτύλων σας.

Αλλάξτε τα προγράμματα ήχου και ρυθμίστε την ένταση, τα μπάσα και τα πρίμα για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα έξυπνο τηλέφωνο.

touchControl-App_icon_950x700px

Κατεβάστε την εφαρμογή touchControl

touchControl_app-icon_frame-round_300x300px

Apple-App-Store-Badge_en_300px

google-play-badge_en_300px

* Study conducted at the University of Northern Colorado, 2015, examined the effectiveness of the new features of primax by collecting and analyzing ongoing EEG data while subjects performed speech testing. For both primax features SpeechMaster and EchoShield, the objective brain behavior measures revealed a significant reduction in listening effort when the feature was activated.