X
header one

Είτε θέλετε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις από απόσταση, να κατευθύνετε τον ήχο κατευθείαν στα αυτιά σας, ή να επωφεληθείτε από τη δυνατότητα επαναφόρτισης, η ευρεία γκάμα των μοντέρνων, πρακτικών, και εύχρηστων αξεσουάρ μας κάνει την καθημερινή ζωή πιο εύκολη.

Συνεχής ροή ήχου

StreamLine TV

Programmed for superb sound

Thanks to StreamLine TV, audio from your television can be fed directly into your hearing aids. You can even adjust the volume individually via the myControl App.

Streamline-TV_LED_green_1248x600px

StreamLine Mic

Hands-free phone calls, music and more in premium stereo quality

The new StreamLine Mic provides full hands-free audio streaming of phone calls and music with any Bluetooth smartphone. It also works as a remote microphone.

Learn more
StreamLine-Mic_tableview_1248x600px

To easyTek: Τεχνολογία που είναι εύκολη στη χρήση.

Η μετατροπή των ασύρματων ακουστικών βαρηκοΐας σε υψηλής ποιότητας, στερεοφωνικά ακουστικά είναι εύκολη. Το έξυπνο κουμπί πολλαπλών λειτουργιών σάς επιτρέπει να ανοίγετε και να κλείνετε εύκολα το easyTek, να απαντάτε σε τηλεφωνήματα, να αλλάζετε τα ακουστικά προγράμματα ή να αλλάζετε πηγές ήχου όπως συστήματα αναπαραγωγής ήχου, τηλεοράσεις και άλλα, με ένα μόνο κουμπί. Οι απλοί στη χρήση διακόπτες της έντασης σας επιτρέπουν να αλλάζετε γρήγορα την ένταση των ακουστικών βαρηκοΐας σας. Και τα ευανάγνωστα φώτα LED σας δίνουν σημαντικές πληροφορίες, όπως το πότε είναι η ώρα να φορτίσετε ξανά τη μπαταρία.

easyTek_connectivity_950x950px
To easyTek σάς επιτρέπει να συνδέετε τα ακουστικά βαρηκοΐας σας με το iPhone, το iPad, τις συσκευές Android και με κάθε τηλέφωνο που διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης μέσω Bluetooth.
primax-situation-12_man-easytek_950x950px

Αξεσουάρ για το easyTek

Τα παρακάτω αξεσουάρ είναι χρήσιμα συμπληρώματα για το easyTek

TV-transmitter_front_768x400px

Η σύνδεσή σας με το easyTek: TV Transmitter.

Το TV Transmitter* συνδέει τις τηλεοράσεις που δεν έχουν λειτουργία Bluetooth στο easyTek. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να κατευθύνετε ασύρματα τον ήχο απευθείας στα ακουστικά βαρηκοΐας σας και να απολαύσετε πλήρως την αγαπημένη σας ταινία.

 

VoiceLink_768x384px

Συνοδευτικό μικρόφωνο: VoiceLink.

Το VoiceLinkTM συνδέεται ασύρματα με το easyTek. Όταν δοθεί το μικρόφωνο στον ομιλητή, κατευθύνεται απευθείας η φωνή του στα ακουστικά βαρηκοΐας σας – πράγμα ιδιαίτερα χρήσιμο σε καταστάσεις όπου είναι δύσκολη η ακρόαση, όπως οι συναντήσεις.

Τηλεχειρισμός

miniPocket

Discreet control

The ideal solution for anyone who wants discreet, convenient control of their hearing aids without the need for a large remote control or smartphone. Reliable and easy to use, the miniPocket is small enough to carry on a key ring yet powerful enough to control all essential features.

miniPocket_key_1248x600px
easyPocket_768x400px

Τηλεχειρισμός: easyPocket.

Το κομψό easyPocketTM με τα μεγάλα, πρακτικά κουμπιά του και την ευανάγνωστη οθόνη του κάνει ευκολότερο από ποτέ τον χειρισμό των λειτουργιών των ακουστικών βαρηκοΐας σας.

Φόρτιση

eCharger_768x400px

Φορτιστής: eCharger.

Το eCharger επαναφορτίζει και αφαιρεί την υγρασία από τα ακουστικά βαρηκοΐας σας κατά τη διάρκεια της νύχτας, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αλλαγή των μπαταριών.

Car-adapter_768x400px

Το eCharger σας γίνεται μεταφερόμενο: Προσαρμογέας αυτοκινήτου.

Ο προαιρετικός προσαρμογέας αυτοκινήτου σας επιτρέπει να πάρετε το eCharger μαζί σας ακόμα και όταν είστε στον δρόμο, για να γεμίσετε τις μπαταρίες των ακουστικών βαρηκοΐας σας όπου κι αν πάτε.

Μπαταρίες των ακουστικών βαρηκοΐας Signia.

Η μεγάλη διάρκεια ζωής και η ισχυρή απόδοση καθιστούν αυτές τις μπαταρίες ιδανικές για κάθε τρόπο ζωής.

Αυστηρά ελεγμένες – αποδεδειγμένη αξιοπιστία: Με τη Signia, αγοράζετε μια εξαιρετικά ισχυρή μπαταρία ακουστικού βαρηκοΐας. Το σταθερό επίπεδο τάσης εγγυάται τη βέλτιστη απόδοση σε κάθε κατάσταση ακρόασης για κάθε ακουστικό βαρηκοΐας.

Κατάλληλες για όλα τα ακουστικά βαρηκοΐας.

Οι μπαταρίες των ακουστικών βαρηκοΐας Signia διατίθενται σε όλα τα μεγέθη για κάθε ακουστικό βαρηκοΐας.

Signia-batteries_range_1800x700px

Τα ακουστικά βαρηκοΐας χρειάζονται μπαταρίες που είναι αξιόπιστες, ασφαλείς, ευέλικτες και εξαιρετικά ισχυρές!

  • Οι μπαταρίες των ακουστικών βαρυκοΐας Signia είναι υψηλής ποιότητας με μεγάλη διάρκεια ζωής, ακόμα και σε ισχυρές συσκευές.
  • Οι μπαταρίες Signia παρέχουν μακροχρόνια λειτουργία σε σταθερό επίπεδο τάσης και έτσι συμβάλλουν στη βέλτιστη απόδοση του ακουστικού βαρηκοΐας.
  • Οι μπαταρίες Signia είναι αξιόπιστες και ασφαλείς χάρη στο τριπλά σφραγισμένο υλικό υψηλής ποιότητας π.χ. ανοξείδωτο ατσάλι.
  • Οι μπαταρίες Signia είναι φιλικές προς το περιβάλλον καθώς είναι 100% χωρίς υδράργυρο.

Η συσκευασία των μπαταριών Signia είναι εύκολη στη χρήση και διατηρεί τις μπαταρίες ασφαλείς.

  • H εύκολη αφαίρεση των μπαταριών με τον καινοτόμο τροχό παράδοσης εξασφαλίζει την παράδοση μόνο μιας μπαταρίας κάθε φορά.
  • Μέγιστη προστασία προϊόντος χάρη στη σφραγίδα ασφαλείας.
  • Ασφαλές κλείσιμο της συσκευασίας με αυτοκόλλητη ταινία που την σφραγίζει.
  • Σαφής χρωματική κωδικοποίηση για άμεση αναγνώριση του τύπου της μπαταρίας σας.
  • Φιλικές προς το περιβάλλον

Δυνατές και αξιόπιστες

Ενεργοποίηση

Οι μπαταρίες των ακουστικών βαρηκοΐας Signia ενεργοποιούνται μόνο όταν αφαιρεθεί η προστατευτική ταινία. Επομένως, η προστατευτική ταινία πρέπει να αφαιρείται μόνο περίπου 5 λεπτά πριν την εισαγωγή της μπαταρίας στο ακουστικό βαρηκοΐας.

Φύλαξη

Φυλάξτε τις μπαταρίες κατά προτίμηση σε θερμοκρασία δωματίου (περίπου 20 ° C).

Απόρριψη

Μια άδεια μπαταρία δεν πρέπει ποτέ να παραμένει στο ακουστικό βαρηκοΐας περισσότερο από όσο χρειάζεται. Παρακαλείσθε να εξασφαλίσετε ότι οι μπαταρίες απορρίπτονται με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον.

Προστασία

Μην επιτρέπετε ποτέ οι μπαταρίες να έρχονται σε επαφή με μεταλλικά αντικείμενα όταν αποθηκεύονται, καθώς αυτό θα προκαλέσει αποφόρτιση. Φυλάσσετε τις μπαταρίες στην παρεχόμενη  συσκευασία.